Tule mukaan: Tuo jouluilo vähävaraiselle lapselle

Muu tila

Osallistu ostamalla vähävaraiselle lapselle joululahja (tästä klikkaamalla lisätietoja)

Osallistu kansainväliseen Operaatio Joulun lapsi -keräykseen. Samaritan?s Purse -järjestön keräyksessä viedään kenkälaatikoihin pakattuja lahjoja maailman vähävaraisille lapsille.

Kenkälaatikoihin pakataan tietyn ikäiselle tytölle tai pojalle lelu, vaatteita kuten villasukat ja paita, hygieniatarvikkeita kuten hammasharja ja palasaippua sekä jotain pieniä lasta ilahduttavia tavaroita kuten hiusnauhoja, tarroja tai taskulamppu.

Kenkälaatikon voi hakea Seurahuoneelta, Kuhmalahden Pentosalista tai Sahalahden seurakuntatalosta. Valmiit paketit palautetaan samaan paikkaan.

Suomalaisten lahjat lähetetään Romaniaan ja Moldovaan. Vuosittain projekti tavoittaa paikallisseurakuntien kautta yli 11 miljoonaa lasta eri puolilta maailmaa. Lahjan vastaanottamisen jälkeen monia lapsia kutsutaan Suuri Seikkailu -opetuslapseuskurssille.

Tarkat tiedot tästä linkistä: http://www.kangasalanseurakunta.fi/uutiset/-/news/29917939

Sahalahden Rekola

Lähetyksen käsityöpuoti ja kirppari

Tarvitsetko pikku lahjaa? Oletko tuunaaja? Kasvoiko lapsi ulos vaatteistaan?

Sahalahden seurakuntatalo

Lastenkonsertti ja nukketeatteriesitys

Iloinen talvijuhla lapsille ja lapsenmielisille Sahalahden seurakuntatalossa.

Kangasalan kirkko

Pappi tavattavissa ennen jumalanpalvelusta

Tule, kun kaipaat kuuntelijaa, haluat keskustella papin kanssa tai haluat ripittäytyä.