Tule mukaan!

Muu tila

Tule mukaan vapaaehtoiseksi rovastikunnalliseen lastentapahtumaan Suoraman seurakuntakeskukselle la 28.10.2017! http://www.kangasalanseurakunta.fi/tapahtumat/2017-10-28/nooan-arkki-tapahtuma

Paikalla on runsaasti seurakunnan työntekijöitä. Tapahtumaan odotetaan 300 lasta. Vapaaehtoisille riittää erilaisia tehtäviä pitkin päivää: ilmapallojen täyttämistä koneella, liikenteen ohjausta, pomppulinnan kantamista ja pystyttämistä, sekä tietenkin vohvelien paistamista ja kahvin kaatamista sekä loppusiivouksessa avustamista. Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään sinulle sopiva kellonaika ja tehtävä!

Poikkeuksellisesti lastentapahtumaan ei ilmoittauduta vapaaehtoiskoordinaattorille vaan suoraan lapsityönohjaaja Tiia Ritolalle, p. 040 3098 050, tiia.ritola@evl.fi. Tekemisen iloa ja riemua itse kullekin!

Suoraman seurakuntakeskus

Avoin perhekerho

Avoin perhekerho-lasten ja vanhempien kohtaamispaikka.

Tapulintupa

Tapulin Olkkari