Isoskoulutus

Nuorisotila Parkki

Isoskoulutus nuorisotila Parkissa joka toinen keskiviikko.

Isoskoulutusryhmiä on kaksi. Vuonna 2017 rippikoulunsa käyneet kokoontuvat omana, uusien isosten ryhmänä. Kaikki vanhemmat ikäluokat vanhojen isosten ryhmänä.

Uudet isoset klo:16.30 - 18.00
Vanhat isoset klo:18.15 - 19.45

Isoskoulutuksessa opetellaan ryhmäytymisen ja ryhmän ohjaamisen perustaitoja, leirielämään ja sosiaalisiin suhteisiin liittyviä asioita sekä kristillisen uskon perusasioita ja niistä keskustelemista. Koulutuksen suoritettuaan siitä saa todistuksen.

Kahvila Seurahuone

Partiolaisten muistelemispäivän kahvila

Kaikille avoin - tervetuloa! Järjestäjänä partiolippukunta Roineen Tytöt ry yhteistyössä seurakunnan kanssa.

Nuorisotila Parkki

Raamattuluento kirkkovuoden teksteistä

Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa pureutua Raamattuun.

Kangasalan kirkko

Pappi tavattavissa ennen jumalanpalvelusta

Tule, kun kaipaat kuuntelijaa, haluat keskustella papin kanssa tai haluat ripittäytyä.