Päivi Pylvänäisen kesäinen kirkkokonsertti

Kangasalan kirkko

"Levolle laskeun, Luojani". Säest. Laura Kivikoski, piano.

Käsiohjelma á 10 € / hlö kirkon ovelta.

Laulaja, näyttelijä Päivi Pylvänäinen käy konsertissaan läpi omaa elämäänsä tästä päivästä lapsuuteen. Tällä matkalla, kuten suurella osalla suomalaisista, kirkko ja seurakunta kulkevat melkein aina jollain tavalla vierellä. Tämän elämäntarinan pysähdyspaikkoina ovat tällä kertaa tutut virret ja hengelliset laulut.

"Lapsena äiti aina lauloi samaa tuttua virttä. Nyt huomaan laulavani omille lapsilleni samaa laulua. Tuntuu turvalliselta, että arjen keskeltä löytää pieniä asioita, perinteitä, joihin voi hyvällä mielellä tukeutua. Näistä kokemuksista rakentuu tämä konsertti." kertoo Päivi Pylvänäinen.

Kahvila Seurahuone

Aamurukous

Avoin kaikille.

Nuorisotila Parkki

Raamattuluento kirkkovuoden teksteistä

Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa pureutua Raamattuun.

Kahvila Seurahuone

Aamurukous