Bändikerho 4-6 lk.

Nuorisotila Parkki

Bändikerhosta potkua musiikkiharrastukseen!

Tervetuloa mukaan bändikerhoon! Kerhon tarkoituksena on opetella soittamaan ja esiintymään yhdessä. Kerhossa tarvitaan soittajia niin kitaraan, bassoon, rumpuihin, muihin lyömäsoittimiin, koskettimiin kuin myös laulajia. Mikäli soitat jotain muuta soitinta, niin kerro osaamisestasi kerhonohjaajille! Aiempi soittokokemus, joko omatoimisesti tai tunneilla, on hyväksi kerhoon tullessa.

ti 28.3. 9.30 -11.30

Pentosali

Avoin perhekerho Kuhmalahdella

Avoimet perhekerhot ovat lasten ja vanhempien kohtauspaikkoja, joissa yhteisen ohjelman lomassa leikitään, kahvitellaan ja vaihdetaan kuulumisia.
ti 28.3. 9.30 -11.30

Ruutanan seurakuntakoti