Avoin perhekerho Kuhmalahdella

Pentosali

Avoimet perhekerhot ovat lasten ja vanhempien kohtauspaikkoja, joissa yhteisen ohjelman lomassa leikitään, kahvitellaan ja vaihdetaan kuulumisia.

Kerhossa lapset oppivat tärkeitä leikkitaitoja, jakamista ja toisen huomioimista samalla kun vanhemmat tapaavat toisiaan. Lapsen ja vanhemman yhdessäoloa ovat myös askartelut sekä kerhon päätteeksi leikkikalujen kerääminen yhteisvoimin. Kerho sisältää ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä oman aikuisen huolenpidossa, kahvi- ja mehutarjoilun, pienen hartaushetken ja yhteisen loppupiirituokion.

Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Kukin voi tulla paikalle silloin, kun oma aikataulu antaa myöten. Avoin perhekerho on maksuton.

Tervetuloa!

Kuhmalahden kulmat