Avoin perhekerho Vatialassa

Vatialan seurakuntakoti

Iltaisin kokoontuva perhekerho on lasten ja vanhempien kohtauspaikka, joissa yhteisen ohjelman lomassa leikitään, kahvitellaan ja vaihdetaan kuulumisia.

Kerhossa lapset oppivat tärkeitä leikkitaitoja, jakamista ja toisen huomioimista samalla kun vanhemmat tapaavat toisiaan. Lapsen ja vanhemman yhdessäoloa ovat myös askartelut sekä kerhon päätteeksi leikkikalujen kerääminen yhteisvoimin. Kerho sisältää ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä oman aikuisen huolenpidossa, kahvi- ja mehutarjoilun, pienen hartaushetken ja yhteisen loppupiirituokion.

Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Kukin voi tulla paikalle silloin, kun oma aikataulu antaa myöten. Avoin perhekerho on maksuton.

Tervetuloa!

Vehkajärven kirkko

Juhannuksen messu ja Kesäasukkaiden kirkkopyhä.

Sahalahden Rekola

Sahalahden Suvipäivät: Rekolan vohvelikahvila

Sahalahden Suvipäivät, Vohvelikahvila Rekolassa, kirpputori, käsityöpuoti, arpajaiset, pomppulinna ja lapsille ohjelmaa.
to 5.7.2018 klo 10.00 - pe 6.7.2018 klo 14.00

Kangasalan kirkko

Lasten Löytöretki-tapahtuma

Tervetuloa tutustumaan Kangasalan kauniiseen kivikirkkoon mukavan toiminnan merkeissä!