Seurakuntavaalit 2018

Seurakuntavaalit 2018 Kangasalan seurakunnassa

Millainen on minun kirkkoni?

Minkälainen on sinun kirkkoni? Minkälainen toivoisit sen olevan? Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Mihin suuntaan toivoisit kirkon menevän tulevaisuudessa?

Kirkko merkitsee meille kaikille eri asioita ja siksi se on meidän kaikkien kirkko. Yhdessä valitsemamme päättäjät ohjaavat kirkon suuntaa tulevaisuudessa.

Haluatko olla mukana päättämässä asioista kaiken ikäisten kangasalalaisten hyväksi tehtävistä asioista sekä seurakunnan toiminnasta?

Seuraavat seurakuntavaalit järjestetään marraskuun kolmantena sunnuntaina 18.11.2018. Vaalien ennakkoäänestys on 6.−10.11.2018. Ehdokasasettelu järjestetään elo-syyskuussa.

Mitkä asiat kiinnostavat sinua? Mihin asioihin haluaisit vaikuttaa? Kerro ajatuksistasi osoitteen kangasalanseurakunta.fi/palaute kautta.

Näiden sivujen sisältö päivittyy kevään ja kesän aikana.

Asetu ehdolle

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Asetu rohkeasti ehdolle, huomisen kirkkoa tehdään nyt!

Lisätietoja ehdokasasettelusta

Valitsijayhdistykset

Seurakuntavaaleissa asetutaan ehdolle valitsijayhdistyksen kautta. Yhdistys kerää listalleen ehdokkaita, joilla on yhteinen näkemys esim. kirkon uudistamisesta, tasa-arvon edistämisestä tai nuorten aseman vahvistamisesta kirkossa.

Tietoa valitsijayhdistyksistä

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018

Seurakuntavaalit 2018