Koululaiset seurakunnassa

Kangasalan seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa alakouluikäisille lapsille ympäri vuoden. Kerhot, leirit ja retket ovat suunnattu kaikille kiinnostuneille tytöille ja pojille. Tutki sivupalkkia ja löydä itsesi mukaan seurakunnan toimintaan!

Juuri nyt!

Vuoden vaihduttua koululaistyö pyörähtää käyntiin tuttuun tapaan. Toiminnot alkavat pääsääntöisesti viikolla 3 kerhojen ja klubi-iltojen osalta, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Kerhojen poikkeukset löytyvät kerhot-sivupalkista.

Hiihtolomalla ei kerhoja eikä klubi-iltaa! Hyvää hiihtolomaa kaikille!

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Klubi-illat

Klubi-illat perjantaisin nuorisotila Parkissa klo 18-20, ovat 6-8 -luokkalaisille tytöille ja pojille tarkoitettuja yhteisiä iltoja. Illoissa vietetään aikaa yhdessä pelaillen, musisoiden, ruokaa laittaen ja muiden aktiviteettien parissa. Syömme myös yhteisen iltapalan ja hiljennymme hartauteen. Lämpimästi tervetuloa mukaan klubille!

Kuvassa on jalkakäytävän katumaalaus, jossa isä ja tyttö kulkevat käsi kädessä

Antti Timonen

Ari  Vettenranta