Yhteisiä muistoja

Muistot ovat tärkeä osa omaa ja yhteistä historiaamme ja monet tarinat jatkuvatkin sukupolvelta toiselle. Tänä vuonna juhlimme kirkkomme 250- ja seurakuntamme 650-vuotista historiaa. Juhlavuoden kunniaksi keräämme kaikenikäisiltä ihmisiltä muistoja Kangasalan kirkosta ja seurakunnasta.

Olisiko sinulla muisto, jonka voisit kertoa kaikille? Osa muistoista julkaistaan seurakunnan kotisivuilla ja mahdollisesti muissakin juhlavuoteen liittyvissä julkaisuissa. Muistoja voidaan myös muokata sovitusti. Voit kirjoittaa oman muistosi ja lähettää sen oheisella lomakkeella tai voit kirjoittaa vapaamuotoisen tekstin paperille ja palauttaa sen seurakunnan työntekijälle, kirkkoherranvirastoon tai Kahvila Seurahuoneelle.

Mahdollisten tarkennusten ja lisätietojen kysymiseksi pyydämme sinua jättämään yhteystietosi, mutta se ei ole pakollista. Halutessasi voit myös toivoa, ettei nimesi näy tarinan yhteydessä. Mikäli nimeäsi ei saa julkaista muistosi yhteydessä, poistamme tunnistetietosi ja nimimerkiksi tulee sukupuoli ja ikä (esim. Nainen 39v.).

Odotamme Sinun tarinaasi! Tervetuloa osaksi yhteistä juhlaa!

Kerro muistosi
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.