Seurakunta juhlii!

Vuonna 2017 on syytä juhlaan. Saamme iloita 650 vuotiaasta seurakunnastamme sekä 250 vuotiaasta Kangasalan kirkosta. Omien juhlien lisäksi saamme viettää 500 vuotta teesien julkaisemisen jälkeen reformaation merkkivuotta sekä juhlistaa 100-vuotiasta Suomea.

Onnea - nyt on juhlan aika!

Juhlavuonna tapahtuu

Juhlavuosi starttaa maanantaina 2.1. kahdella kilpailulla: yhteislaulun sävellyskilpailu sekä valokuvakilpailu.

Keväällä 2017 Kahvila seurahuoneella järjestetään PopUp -iltakahvilatoimintaa.

Helatorstaina 25.5. juhlitaan torilla torimessun ja yhteisen tapahtuman merkeissä. Koko kansan messu klo 11, minkä jälkeen tapahtumaa torilla. Tapahtumassa käynnistyy myös "Hyvä teko" -kampanja.

Juhlamessua vietetään Kangasalan kirkossa sunnuntaina 29.10. klo 10. Juhlamessu käynnistää seurakunnan juhlaviikon.

Näiden tapahtumien lisäksi juhlimme lukuisten muiden tapahtumien yhteydessä.

Juhlavuonna 2017 kastejuhlan juhlatila maksutta

Kangasalan seurakunta tarjoaa vuonna 2017 jokaiselle kasteen kautta Kangasalan seurakunnan uudeksi jäseneksi liitetylle juhlatilan maksutta. Tämä tarkoittaa sitä, että kastejuhlaa varten voi halutessaan varata seurakuntamme tilan kuluitta juhlakäyttöön. Maksutta voi varata seurakuntakodin tai Kahvila Seurahuoneen. Muiden kuin Kangasalan seurakunnan jäseneksi kastettavien kastejuhlavarauksissa noudatetaan hinnaston mukaisia hintoja. Tilavaraukset tehdään kirkkoherranvirastosta.

Lue lisää seurakunnan tilavarauksista