Seurakuntavaalit 2018 Kangasalan seurakunnassa

Minkälainen on sinun kirkkosi?

Minkälainen on sinun kirkkoni? Minkälainen toivoisit sen olevan? Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Mihin suuntaan toivoisit kirkon menevän tulevaisuudessa?

Kirkko merkitsee meille kaikille eri asioita ja siksi se on meidän kaikkien kirkko. Yhdessä valitsemamme päättäjät ohjaavat kirkon suuntaa tulevaisuudessa.

Haluatko olla mukana päättämässä asioista kaiken ikäisten kangasalalaisten hyväksi tehtävistä asioista sekä seurakunnan toiminnasta?

Seuraavat seurakuntavaalit järjestetään marraskuun kolmantena sunnuntaina 18.11.2018. Vaalien ennakkoäänestys on 6.−10.11.2018. Ehdokasasettelu järjestetään elo-syyskuussa.

Mitkä asiat kiinnostavat sinua? Mihin asioihin haluaisit vaikuttaa?

Kerro ajatuksistasi osoitteen kangasalanseurakunta.fi/palaute kautta.

Seurakuntavaaliemme infosivun löydät osallistu-otsikon alta sekä tästä klikkaamalla.

Seurakuntavaalit 2018