Avoimet työpaikat

Kesäpäivän pitäjä tarjoaa laaja-alaiset mahdollisuudet toteuttaa seurakuntatyötä monipuolisesti. Työyhteisössämme palvelee seurakuntalaisia lähes sata työntekijää eri aloilta.

Seurakunta on monialainen työyhteisö. Meillä työskennellään mm. hengellisessä työssä, taloushallinnossa, kiinteistöhuollon tehtävissä sekä hautausmailla kausityöntekijöinä.

Työntekijämme kohtaavat seurakuntalaisia niin arjessa kuin juhlassa. Vain pieni osa työntekijöistämme työskentelee niin sanottuna virastoaikana, monen työaika osuu iltaan ja viikonloppuun. Kukaan meistä ei tee työtään yksin, vaan yhdessä toisten työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Seurakunnan töissä tarvitaankin hyviä ihmissuhde-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kangasalan seurakunnan työntekijöitä
Tule mukaan iloiseen porukkaamme!
Uusien työntekijöiden siunaaminen 3.12.2017.

Avoimet tehtävät

Etsimme VARHAISKASVATUKSEN OHJAAJAA avoinna olevaan virkaan

Kangasalan seurakunnan kasvatustyö elää keskellä muutosta. Monet rakenteemme ovat uudistumassa ja tulet muovautumassa olevaan tilanteeseen. Panostamme voimakkaasti laadukkaaseen perheiden kohtaamiseen. Varhaiskasvatuksen ohjaajan tehtävänä on suunnitella, organisoida ja toteuttaa seurakunnan toimintaa rajatulla kasvatustyön osa-alueella yhdessä Kasvun tiimin kanssa. Osallistut myös seurakunnan leiritoimintaan, mukaan lukien rippikoulutyö.

Pidämme tärkeänä halua, kykyä ja valmiutta tehdä seurakunnan kasvatustyötä laaja-alaisesti ja kehittävällä työotteella. Sinun tulee olla sielultasi tiimipelaaja ja ennakkoluuloton rohkeiden kokeilujenkin suhteen.

Arvostamme tuoretta näkemystä ja aitoa innostusta kasvatustyöhön, sekä kykyä heittäytyä uudenlaisiin tilanteisiin ja monenlaisiin työryhmiin. Edellytämme kokemusta lapsiryhmien kanssa työskentelystä ja tapahtumien järjestämisestä. Eduksi katsomme myös kokemuksen rippikoulutyöstä.

Viran pätevyysvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätöksen (24.1.2017) nro 124 mukainen varhaiskasvatuksen ohjaajan viran pätevyys tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Varhaiskasvatuksen ohjaajan esimiehenä toimii Kasvatuksen työalajohtaja. Viran vaativuusryhmä on 502 ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Virassa toivotaan aloitettavan 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työpisteemme sijaitsevat eri puolilla Kangasalaa, siksi tarvitset työssäsi autoa.

Hakemukset liitteineen pyydetään toimittamaan 20.5.2017 klo 15.00 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-palvelussa tai osoitteesta www.sakasti.evl.fi (etusivu / avoimet työpaikat).

Haastattelut järjestetään 25.5.2018 alkaen klo 8.30. Haastatteluun kutsutaan erikseen ja samalla annetaan siihen liittyvä etukäteistehtävä.

Lisätietoja: Karin Uotila , puh. 040 309 8052, ke 9.5. Klo 13-15, pe 11.5. Klo 9 -11 ja to 17.5. Klo 16 - 18

Katso tästä päättyneet haut.