Apua riippuvuuksiin

Onko päihteidenkäyttö sinulle ongelma? Onko se tuonut mukanaan muita ongelmia elämääsi? Älä jää yksin asian kanssa, tule juttelemaan ja mukaan toimintaan!

pullonkorkki, jossa teksti stop

Päihteiden liiallinen käyttö tai peliriippuvuus aiheuttaa usein tukun muita ongelmia. Voit joutua esimerkiksi taloudellisiin vaikeuksiin, kokea ongelmia ihmissuhteissa ja koko elämänlaatusi voi laskea. Tule keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa, miten tilannettasi voisi helpottaa. Käymäsi keskustelu on aina luottamuksellinen. Yhdessä voimme etsiä ratkaisua, jotta ongelmasi eivät kasaudu.

Voit varata diakoniatyöntekijältä ajan keskusteluun diakoniatoimistoon tai sopia kotikäynnistä.

Seurakunnan päihdetyössä järjestetään
Rajattomien ryhmätoimintaa
saunapäiviä
retkiä
vuosittainen leiri

Ryhmätoiminta

Rajattomat on ryhmä, joka tukee päihteetöntä elämää toiminnan, keskustelun ja vertaistuen avulla. Ryhmään ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Toiminnasta voit tiedustella päihdetyön diakonilta.
Ryhmä kokoontuu maanantaisin Kirkonkylän seurakuntatalolla klo 10 - 13.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Hanne Karaksela
p.040 309 8041