Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella monenlaisista asioista. Keskustelun aiheena voivat olla esimerkiksi oman elämäsi ongelmat (huolet, surut, sairaus, yksinäisyys tms.), äkilliset kriisit tai hengelliset asiat.

Diakoniatyöntekijältä saat neuvoja arkisten asioiden hoitamisessa kuten esimerkiksi etuuksien hakemisessa tai taloudellisissa asioissa.

Diakoniatyöntekijät tekevät tarvittaessa myös kotikäyntejä erityisesti ikääntyneiden ja huonosti liikkuvien luo.

Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Kangasalan seurakunnan diakoniatyö palvelee Kangasalan kunnan kirjoilla olevia henkilöitä.

Voit ottaa yhteyttä seuraavilla tavoilla:

1. Diakoniatoimisto (Myllystenpohjantie 2) on avoinna ajan varanneille ti ja to klo 9-12. Vastaanottoajan voi varata edellä mainittuina aikoina numerosta 040 309 8080.

2.  Soittamalla työntekijöiden omiin numeroihin tai lähettämällä heille sähköpostia. Voit jättää viestin puhelinvastaajaan.

Diakoniatyöntekijät erityisryhmille:

Päihde- ja kriminaalityö: Hanne Karaksela
Mielenterveys- ja työttömyystyö: Johanna Raitanen
Ikäihmiset: Riikka Rantakallio
Perhediakonia: Päivi Segerroos
Kehitysvammaiset: Mirja-Leena Hirvonen

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Vaaleapaitainen työntekijä juttelee harmaatakkisen miehen kanssa

Diakoniatoimistot

Kirkonkylä

Seurakunnan virastot, Myllystenpohjantie 2.
Diakoniatoimisto on avoinna ajan varanneille ti ja to klo 9-12.

Vastaanottoajan voi varata edellä mainittuina aikoina numerosta 040 309 8080.  HUOM. ei tekstiviestejä tähän numeroon!

Suorama

Suoraman seurakuntakeskus, Suoramantie 9.
Vastaanotto sopimuksen mukaan.

Perhediakoni tavattavissa sopimuksen mukaan.

Sahalahti

Seurakuntatoimisto, Kurviksenkuja 5.
Vastaanotto sopimuksen mukaan.

Kuhmalahti

Pentosali, Kuhmalahden seurakuntatoimisto, Lehtitie 1.
Vastaanotto tiistaisin klo 9-12. Muuten sopimuksen mukaan.