Seurakunnasta apua arkeen

Elämässä on usein tilanteita, jolloin tarvitsemme apua. Keskustelua, sielunhoitoa, käytännön apua kriisin keskelle – tilanteet vaihtelevat. Sivuiltamme löydät tietoa seurakunnan kautta saatavilla olevasta avusta. Ota rohkeasti yhteyttä - seurakunta on olemassa meitä jokaista varten!

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät, aikuistyöntekijä ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Diakonia: tukea ja apua arkeen

• Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella monenlaisista asioista. Keskustelun aiheena voivat olla esimerkiksi oman elämäsi ongelmat (huolet, surut, sairaus, yksinäisyys tms.), äkilliset kriisit tai hengelliset asiat. Keskustelut ovat luottamuksellisia.
  • Diakoniatyöntekijältä saat neuvoja arkisten asioiden hoitamisessa kuten esimerkiksi etuuksien hakemisessa tai taloudellisissa asioissa.
  • Diakoniatyöntekijät tekevät tarvittaessa myös kotikäyntejä erityisesti ikääntyneiden ja huonosti liikkuvien luo.
  • Kangasalan seurakunnan diakoniatyö palvelee Kangasalan kaupungin kirjoilla olevia henkilöitä.

Täältä löydät tarkempia tietoja diakoniatyön toiminnasta.

Ota yhteyttä

• Diakoniatoimisto (Myllystenpohjantie 2) on avoinna ajan varanneille ti ja to klo 9-12. Vastaanottoajan voi varata edellä mainittuina aikoina numerosta 040 309 8080.
  • Voit myös soittaa työntekijöiden omiin numeroihin tai lähettää heille sähköpostia. Voit jättää viestin puhelinvastaajaan.
  • Täältä löydät diakoniatyöntekijöidemme yhteystiedot.

Kirkon keskusteluapu

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, joka kaipaat kuuntelijaa. Päivystäjät ovat kirkon vapaaehtoisia ja työntekijöitä. Kirkon keskusteluavun palvelut löytyvät sivustolta kirkonkeskusteluapua.fi.

Et ole yksin - apu on lähellä!

kukka